Onze Samenwerkingen

Hurkmans BV


Verborgen perfectie

De aanleg van uw infrastructuur vergt efficiency, strakke planning, veilige werkomstandigheden, korte lijnen en een goede nazorg. Met zo min mogelijk overlast voor de eindgebruiker en de omgeving. Kortom, een projectaanpak waarbij alles klopt en afspraak ook écht afspraak is! Dat vindt aannemersbedrijf M. Hurkmans en Zn. vanzelfsprekend. Het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water- en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (coax en glasvezel) is dan ook al jarenlang ons werkterrein. Hurkmans zorgt dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Deze vakkundige operatie wordt volledig afgestemd op basis van de wensen van de opdrachtgever.


Ga naar onze website

Betrouwbare gas- en elektriciteitsnetten


Wij willen onze energievoorziening veilig en betaalbaar houden voor iedereen. Nu en in de toekomst.

Het energielandschap is een complex geheel waarin meerdere partijen actief zijn. Enexis Netbeheer speelt een belangrijke rol in het geheel en wij vervullen verschillende taken. Zo zorgen wij voor: het aanleggen het energienetwerk en het beheer, onderhoud en de ontwikkeling hiervan; het aanleggen van aansluitingen, plaatsen van (slimme) meters en het onderhoud hiervan; het transport van gas en elektriciteit naar uw bedrijf of woning het opnemen van de meterstanden; het verhelpen van storingen in ons gebied.


Ga naar onze website

Klimaatneutraal drinkwaterbedrijf


Brabant Water is het klimaatneutrale drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert.

Bijna 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten iedere dag kunnen rekenen op vers en betrouwbaar drinkwater. Dat is onze eerste prioriteit. Daarnaast zijn wij onderdeel van de Brabantse samenleving en nemen wij als bedrijf de verantwoordelijkheid om waarde aan onze omgeving toe te voegen, zowel voor mens, natuur en milieu als maatschappij. Dit doen wij ook in samenwerking met een groot aantal partners.


Ga naar onze website